We gebruiken cookies om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.
Zo kunnen we je ook buiten kruidvat.be relevante aanbiedingen doen. Als je verder surft accepteer je onze cookies. meer info

Hulp nodig


Aanmelden/registreren

Je hebt nog geen account bij Kruidvat? Meld je dan als volgt aan:
Op de homepage klik je in de rechterkolom in het blok ‘Mijn Kruidvat’ op de knop 'Registreer'. Je komt dan op de pagina Profiel. Vul onder de kop 'Nieuwe klant' je gegevens in en klik op de knop 'Registreer'.

Inloggen en uitloggen

Als je je geregistreerd hebt bij Kruidvat kun je inloggen door in het blok ‘Mijn Kruidvat’ in de rechterkolom op de homepage je e-mailadres en wachtwoord in te voeren en op de knop ‘Log in’ te klikken. Ben je ingelogd en wil je uitloggen? Klik dan in het blok 'Mijn Kruidvat' op de link 'Log uit'.

Wachtwoord vergeten

Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan op de link ‘Wachtwoord vergeten’ in het blok 'Mijn Kruidvat' in de rechterkolom op de homepage. Vul je e-mailadres in. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Gegevens wijzigen

Om je gegevens te wijzigen moet je ingelogd zijn. Vul in het blok 'Mijn Kruidvat' in de rechterkolom op de homepage je e-mailadres en wachtwoord in en klik op de rode button 'Log in'. In het blok 'Mijn Kruidvat' verschijnt dan de rode knop ‘Gegevens wijzigen’. Klik op deze knop. De pagina 'Mijn gegevens' verschijnt. Hier kun je jouw gegevens aanpassen. Klik vervolgens op 'verzenden' om de wijziging definitief te maken.

Wachtwoord wijzigen

Als je je wachtwoord wilt wijzigen, log je eerst in met je e-mailadres en wachtwoord. In het blok ‘Mijn Kruidvat’ verschijnt na inloggen de rode knop ‘Gegevens wijzigen’. Klik op deze knop. De pagina 'Mijn gegevens' verschijnt. Onderaan deze pagina kies je voor ‘Wachtwoord aanpassen’. Vul dan je huidige en nieuwe (gewenste) wachtwoord in en klik op ‘Verder’. Je wachtwoord is dan gewijzigd.

Mijn Kruidvat

Nieuwsbrief

Elke week direct op de hoogte zijn van de aanbiedingen op Kruidvat.be? Meld je nu aan!