We gebruiken cookies om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.
Zo kunnen we je ook buiten kruidvat.be relevante aanbiedingen doen. Als je verder surft accepteer je onze cookies. meer info

Kruidvat Zwangerschapstest


De Kruidvat Zwangerschapstesten kunnen heel nauwkeurig een zwangerschap bij je vaststellen.
Er zijn twee Kruidvat zwangerschapstesten:
1. Kruidvat zwangerschapstest met pipet en
2. De Kruidvat luxe zwangerschapstest: een teststick.

Je kunt zelf aan de hand van de verschillende eigenschappen bepalen welke het beste bij jou past. Beide werken met urinetesten en afhankelijk van welke je kiest kan hij gemakkelijk onderweg of comfortabel thuis gedaan worden.

Voordelig:
Kruidvat zwangerschapstest met pipet zijn lekker voordelig. Je vangt met een plastic of glazen bekertje wat urine op en met een meegeleverd pipetje wordt wat urine opgezogen en in het opvanggat van de test gedruppeld. Na 5 minuten weet je het resultaat: bij twee lijntjes ben je zwanger. Als er één lijntje verschijnt ben je niet zwanger.

Makkelijk:
Als je liever eenvoudiger wilt testen dan is er de luxe zwangerschapstest. Je houdt de teststick 5 seconden in je urinestraal en binnen twee minuten heb je het resultaat. Het resultaat is via een duidelijk + /- venster af te lezen. Bij een plus ben je zwanger, bij een minteken ben je niet zwanger.


Dit artikel is niet online verkrijgbaar.Zie ook de Kruidvat Ovulatie test

Mijn Kruidvat

Nieuwsbrief

Elke week direct op de hoogte zijn van de aanbiedingen op Kruidvat.be? Meld je nu aan!