We gebruiken cookies om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.
Zo kunnen we je ook buiten kruidvat.be relevante aanbiedingen doen. Als je verder surft accepteer je onze cookies. meer info

De terugkeer van het fotoalbum


Digitale albums op maat

Het digitale fotoalbum laat je via internet afdrukken, en je krijgt het in boekvorm opgestuurd.

Om een album samen te stellen, moet je eerst de gratis software van de site van Kruidvat downloaden. Daarna kun je kiezen tussen 3 formaten in niet minder dan 65 uitvoeringen. Voor de vormgeving van het album zijn een reeks standaardpagina’s op te roepen, die daarna kunnen worden aangepast. Daarnaast kan elke foto worden bewerkt en van een begeleidende tekst voorzien. Bij bestelling kun je aangeven of het album bij een Kruidvatwinkel of per post moet worden bezorgd. Op de voor- en achtezijde van het album kan een foto worden geplaatst, eventueel met onderschrift. De afdrukkwaliteit is goed, al is een licht kleurzweem merkbaar in egale delen van de foto’s. Ook is het contrast nogal aan de hoge kant. De afdrukken stemmen overigens wel exact overeen met het beeld dat we zagen op het computerscherm.
  • Formaten: van 11x15 cm tot 22 x 30 cm
  • Prijzen: van 9,95 tot 82,50 euro
  • Maximaal aantal pagina’s: 98
  • Levering: 5 werkdagen in winkel of op thuisadres
Dit artikel is een onderdeel van de publicatie "Digitale albums op maat" uit De Standaard van dinsdag 12 juni 2007.

Klik hier om naar het overzicht van alle fotoboeken te gaan

Mijn Kruidvat

Nieuwsbrief

Elke week direct op de hoogte zijn van de aanbiedingen op Kruidvat.be? Meld je nu aan!